Talententocht van 3 april - 30 juni 2021

Het stedelijk conservatorium van Hasselt organiseert vanaf 3 april 2021 een talententocht in de binnenstad van Hasselt, Zonhoven en Alken. Een leuke zoekwandeling voor het hele gezin.
Igor is een kleine vogel die houdt van kunst. Elk jaar verdiept hij zich in een andere kunstvorm. Vorige lente heeft Igor theater leren spelen en dit jaar wil hij heel graag zingen. Er is echter één groot probleem. Hij zingt vals. Zelfs de zanglessen van mevrouw eend kunnen hem niet helpen. Dit maakt Igor kwaad en verdrietig. Hij besluit alle kunst te ontlopen, maar dit blijkt erg moeilijk te zijn. Overal in de stad is er wel iemand aan het dansen of zingen of een instrument aan het bespelen. Wat moet Igor nu doen? Komen jullie mee ontdekken hoe Igor zijn tocht afloopt?
De talententocht is een wandeling met 8 stopplaatsen, waar telkens via een QR code een vervolg op het verhaal van Igor is te vinden. Download de flyer voor de route via de linken

Hasselt
Alken
Zonhoven

Win een voordeurconcert en doe mee door het woord te raden! Zoek de letters in de filmpjes en vorm het woord. Vul het samen met jouw gegevens in bij de laatste qr-code. De wedstrijd loopt tot 31 mei. De winnaars worden bekend gemaakt via onze facebookpagina en persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Account